Uploading Levels
#1
If you don't want a map to be uploaded to newest; you need to set a password. I think you should be able to upload maps to your account without it appearing on newest and needing password. Should work both ways imo. Just a suggestion.

edit: Perhaps we can have publish options?
Like 1 option that says publish to newest and another that strictly is publish to account.
The Following 14 Users Say Thank You to AlphaZ For This Useful Post:
  • Adulock77, Ajayci 100, Ashley766, Battlealvin2009, bls1999, Camer the Dragon, Colind, Different, FDX3, gemj, HelpACC, Mystery, tadtad, xGuest
#2
Isn’t it a problem where password levels don’t even have the password on them when they are in the newest tab as-well?
[Image: dDh1Lkq.png]
#3
Yes! This!!! Please! 👏👏👏 I was just thinking about this the other day. Quite a bit annoying when you enter a password each time you want to play alone on your account
The Following 2 Users Say Thank You to Ashley766 For This Useful Post:
  • AlphaZ, Camer the Dragon
#4
(3rd May 2020, 3:08 AM)Ajayci 100 Wrote: Isn’t it a problem where password levels don’t even have the password on them when their in the newest tab as-well?

Not sure. Usually if I upload to newest I never set a pass.
#5
option to upload maps without appearing on newest and needing a pass when?

bump.
[Image: sigimage.php?u=554707&c1=FFFFFF&c2=00006...&c5=FF0000]
The Following 1 User Says Thank You to AlphaZ For This Useful Post:
  • FDX3
#6
Perhaps we can have publish options?
Like 1 option that says publish to newest and another that strictly is publish to account.
[Image: sigimage.php?u=554707&c1=FFFFFF&c2=00006...&c5=FF0000]
The Following 3 Users Say Thank You to AlphaZ For This Useful Post:
  • Battlealvin2009, Different, FDX3
#7
(26th April 2021, 4:23 AM)AlphaZ Wrote: Perhaps we can have publish options?
Like 1 option that says publish to newest and another that strictly is publish to account.

I bet you this update will never get included. I'd like to see it, but we all know why it's not here. Same thing with the "Replay System" concept.
The Following 2 Users Say Thank You to Different For This Useful Post:
  • AlphaZ, Colind
#8
(26th April 2021, 11:10 AM)Fam93 Wrote: but we all know why it's not here

I don't. What's wrong with this suggestion?
[Image: sigimage.php?u=515167&bg=1&c1=FFFFFF&c2=...&c5=ff3333]
The Following 4 Users Say Thank You to FDX3 For This Useful Post:
  • AlphaZ, bls1999, Colind, Different
#9
BUMP, @bls1999 we need this
The Following 4 Users Say Thank You to Colind For This Useful Post:
  • AlphaZ, Camer the Dragon, Different, FDX3
#10
for this usually i just upload 3 random levels, then upload the level i dont want to appear on newest (as you cant have >3 levels in newest at a time), then delete the 3 random levels

but having a shortcut to doing this can be nice i suppose?
The Following 1 User Says Thank You to bi3liu For This Useful Post:
  • Magniloquent
#11
(27th April 2021, 4:11 PM)bi3liu Wrote: for this usually i just upload 3 random levels, then upload the level i dont want to appear on newest (as you cant have >3 levels in newest at a time), then delete the 3 random levels

but having a shortcut to doing this can be nice i suppose?

This is a workaround, but it involves spamming newest. Pretty sure Bls didn't intend for it to be used that way. I'm guessing that was put into place to stop spamming, not encourage it.
[Image: sigimage.php?u=554707&c1=FFFFFF&c2=00006...&c5=FF0000]
The Following 3 Users Say Thank You to AlphaZ For This Useful Post:
  • Battlealvin2009, bi3liu, bls1999
#12
Added in v165!


I post about the latest site updates on the Dev Log. If you have suggestions, feel free to post them here.
@Eternal and I pay for this site out of our own savings. Please consider donating to help keep Jiggmin's Village running.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)